Yksi viime vuoden NHL Draftin parhaista pelaajista jälleen siirtolistalla: ”Syy korvien välissä”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin kesän 2018 varaustilaisuuden 1. kierroksen 21. varaus Ryan Merkley on jälleen ongelmissa junnuliiga OHL:ssä.

Kesken viime kauden Guelph Stormista Peterborough Petesiin treidattu 19-vuotias superlupaava puolustaja on löytänyt nyt itsensä uudemman kerran siirtolistalta. Nuorukaisen kerrottiin jo aiemmin olleen NHL-seurojen keskuudessa huonossa pukukoppipelaajan maineessa, minkä vuoksi Merkley tipahti draftissa avauskierroksen loppupuolen varaukseksi.

Entinen NHL:n konkari-GM Brian Burke kertoi jo aiemmin, että viime vuoden varausikäluokan parhaisiin pelaajiin lukeutunut Merkley on pudonnut useiden seurojen papereista kokonaan, eikä syy ole miehen pelitaidoissa.

– Ison riskin pelaaja. Tiedän, että ainakin kaksi seuraa ei olisi harkinnut Merkleyn varaamista millään kierroksella, Burke paljasti amerikkalaismedialle Sharksin napattua puolustajan riveihinsä reilu vuosi sitten.

– Hän on eliittitasoa jokaisella osa-alueella: luistelussa, syöttötaidossa, laukaisutaidossa… mutta hänen sitoutumattomuutensa puolustuspeliin sekä kyky ottaa vastaan valmentajan neuvoja tekevät hänestä todellisen riesan joukkueelle, Burke lisäsi tuolloin.

Merkley pelasi viime kaudella OHL:ssa 63 ottelua iskien niissä puolustajan paikalta komeat tehot 14+57=71.

LUE MYÖS: Sidney Crosby saamassa uuden laitahyökkääjän – Pittsburghin kesähankintaa istutetaan ykkösketjuun!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.