Pittsburgh Penguins aikoo vahvistaa kokoonpanoaan vielä ennen kauden alkua, uskovat useat Pohjois-Amerikan NHL-lähteet.

Pittsburgh Hockey Now -sivusto väittää varsinkin kahden sopimuksettoman hyökkääjän, Valeri Nitshuskinin ja Drew Staffordin olevan Penguins-johdon listalla pelaajista, joille seura saattaa tarjota testisopimusta harjoitusleirin alkaessa.

Puolustajista sivusto kertoo ainakin Michael Stonen sekä entisen Penguins-luuta Ben Lovejoyn herättäneen seurajohdon kiinnostuksen.

Penguinsin on ennen mahdollisia testisopimuksia ratkaistava kuitenkin mm. puolustaja Marcus Petterssonin tilanne. Nuori ruotsalainen on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti. Penguinsin tiukka palkkakattotilanne ei sekään mahdollista nykyisellään isojen ruuvausten tekemistä kokoonpanoon.

LUE MYÖS: NHL-pomo ”varovaisen optimistisena”: seuraavan World Cupin ajankohta selvillä?