St. Louis Blues -taiturin agentti otti kovat keinot käyttöön: Esitti ”uhkauksen”, jos sopimusta ei ala kuulua

© Kuva: Getty Images

Venäläishyökkääjä Ivan Barbashevin ja hallitsevan Stanley Cup -mestarin St. Louis Bluesin neuvottelut jatkosopimuksesta näyttävän olevan umpikujassa.

The Athletic -lehden toimittaja Jeremy Rutherford on saanut nyt tietoonsa, että Barbashevin pelaaja-agentti Dan Milstein on ottanut kovat keinot käyttöön, jotta sopimus saadaan syntymään.

Milstein viestitti Rutherfordille, että Barbashev on jo alkanut tutkimaan vaihtoehtoja ”meren toiselta puolelta.” Agentti lisäsi myös, että: ”Blues tietää kyllä, mitä meidän leirissä halutaan”.

Milstein halusi korostaa erityisesti sitä, että tämä ei ole neuvottelutaktiikka Bluesia vastaan.

Sanoi Milstein sitten mitä vain, mutta hänen kommentistaan välittyy ulospäin pieni uhkailun haju Bluesin suuntaan.

23-vuotias Barbashev pelasi viime kaudella NHL:n runkosarjassa 80 ottelua tehoin 14+12=26. Pudotuspeleissä taiturimainen venäläinen summasi 25 ottelussa tehopisteet 3+3=6.

Tämänlainen pattitilanne ei ole St. Louis Bluesille ensimmäinen kerta, sillä myös tshekkihyökkääjä Vladimir Sobotka teki vastaavan tempun kauden 2014-15 päätteeksi. Vakuuttavasti Bluesissa uransa aloittanut Sobotka ei lopulta saanut NHL-sopimusta aikaan, joten hän siirtyi KHL:ään Omskin riveihin kolmeksi kaudeksi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!