Lähde: Patrick Marleau ei sittenkään saamassa sopimusta San Jose Sharksiin – vain yksi seura kiinnostunut!

© Kuva: Getty Images

Mediassa heräsi alkuviikosta toivonkipinä San Jose Sharks -legenda Patrick Marleaun paluusta vanhaan seuraansa, kun mies kuvattiin Sharksin treenitiloissa yhdessä toisen seuralegenda Joe Thorntonin kanssa.

Paluu Sharksiin on kuitenkin tiettävästi edelleen kaukainen haave, ainakin mikäli on uskominen Toronto Sunin toimittaja Steve Simmonsia.

– San Jose ei halua häntä. Ilmeisesti Arizona Coyotes haluaisi, mutta Marleau ei halua pelata siellä. Tämä kesä ei ole mennyt hänen toivomallaan tavallaan, Simmonds kirjoittaa kolumnissaan.

Marleau mainitsi aiemmin The Athleticin Pierre LeBrunille Sharksin olevan itselleen ihannevaihtoehto, joskin myös muut läntisen konferenssin joukkueen ovat vaihtoehtojen joukossa.

Sharksin seurajohdon on kerrottu haluavan jakaa jatkossa päävastuun uudelle pelaaja-aallolle, jota johtavat nuoret Timo Meier ja Kevin Labanc. Tästä syystä seura päästi mm. kapteeninsa Joe Pavelskin menemään, eikä edes Thorntonin jatko seurassa ole vielä kirkossa kuulutettu.

LISÄÄ AIHEESTA: Ex-NHL-tähti julkaisi paljon puhuvan kuvan: San Josen seuralegendat palaamassa joukkueeseen ensi kaudella?

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!