Minnesota Wildin viime vuodet ovat olleet jatkuvaa vuoristorataa. Monoa joukkueesta ovat saaneet kaksi GM:ää ja yksi päävalmentaja, Mike Yeo.

Viimeisimpänä seuraa johti Paul Fenton, joka ehti pitää pestiä vain vuoden ajan. Fentonin valtakausi oli sekavaa aikaa, jolloin Minnesota teki useita erikoisia liikkeitä siirtomarkkinoilla ja jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Seuraavaksi GM:ksi etsitään todennäköisesti varmempaa onnistujaa. NHL-toimittaja Jim Mathesonilla onkin selkeä näkemys, kuka on Minnesotan seuraava pomo.

Ron Hextall oli kandidaatti Seattlen GM:ksi, mutta työ meni Ron Francikselle. Hänen selvästi pitäisi olla ennakkosuosikki Minnesotaan, Matheson kirjoitti Twitter-tilillään.

Hextall on toiminut aiemmalla urallaan neljä kautta Philadelphia Flyersin general managerina. Hän sai yllättävät potkut kesken viime kauden.

Pelaajana Hextal nähtiin NHL:ssä 13 kauden aikana. Maalivahtilegenda edusti urallaan pääasiassa Philadelphia Flyersia. Hextall valittiin kertaalleen pudotuspelien MVP:ksi, vaikka hänen joukkueensa ei voittanutkaan Stanley Cupia.