Carolina Hurricanes aloitti törsäämisen: Haaviin NHL:n himoituin vapaa agentti!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes tiedotti perjantaina tehneensä kahden vuoden mittaisen sopimuksen vapaana agenttina olleen hyökkääjän Ryan Dzingelin kanssa.

Dzingel pelasi viime kautensa Ottawa Senatorsissa, kunnes hänet kaupattiin helmikuun siirtorajalla Columbus Blue Jacketsiin. Yhteensä 27-vuotias jenkkihyökkääjä pelasi runkosarjassa 78 ottelua upein tehoin 26+30=56.

Dzingelin sopimus on arvoltaan 6,75 miljoonaa, eli se tarkoittaa 3,375 miljoonan dollarin kausipalkkaa.

Vielä viikko sitten huhuttiin, kuinka Hurricanesin omistaja Tom Dundonilla olisi rahakirstu kuihtumassa. Nyt Dundon kuitenkin näpäytti epäilijöitä maksamalla Sebastian Aholle 11 miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen sekä hankkimalla vapaiden markkinoiden parhaan jäljellä olleen pelaajan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!