Nyt on hinta-laatu-suhde kohdillaan! Tässäkö NHL:n UFA-markkinoiden kovimmat ryöstöt?

© Kuva: Getty Images

NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilla tehtaillaan vuosittain useita pitkiä, jättimäisiä ja usein myös rajusti ylihintaisia sopimuksia.

Toisaalta jotkut pelaajat päätyvät uusiin seuroihin todella hyvällä hinta-laatu-suhteella. Seuraavassa seurojen kannalta kenties UFA-markkinoiden tähän asti fiksuimmat sopimukset. Osallistu keskusteluun ja kerro oma mielipiteesi NHL Suomen Facebook-sivuilla.

Jason Spezza, Toronto Maple Leafs

Menneiden vuosien supertähti, yli 1000 ottelua taalajäillä lähes piste per peli tahdilla pelannut 36-vuotias sentteri on loistava haku palkkakatto-ongelmaisen Leafsin alempiin kenttiin. Tienaa tulevasta kaudesta minimisumman, 700 000 dollaria.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Jason Spezza paljastaa: tämän vuoksi valitsi Toronton ennen paluuta vanhaan seuraansa Ottawaan!

Robin Lehner, Chicago Blackhawks

Päättyneen kauden Vezina-ehdokkaan kiinnittäminen vuoden ja viiden miljoonan dollarin sopimuksella oli hyvä osoitus Blackhawksin pelisilmästä. Samalla seura sai luotettavan maalivahdin siltä varalta, että kuusi miljoonaa taalaa kaudesta tienaava Corey Crawford ei pysty pelaamaan täysipainoista kautta. Terveenä ollessaan kaksikko muodostaa NHL:n kovimman maalivahtitandemin.

Jordie Benn, Vancouver Canucks

31-vuotias kanukkipuolustaja siirtyy Canucksiin kahden vuoden sopimuksella. Kahden miljoonan taalan vuosipalkka vielä uransa huipulla olevasta kiekkoa hyvin siirtelevästä puolustajasta on todella hyvä haku, joka tuo samalla mukavasti syvyyttä Canucksin alakertaan. Iskenyt NHL-urallaan pelaamiinsa 473 otteluun myös mukavat 110 (22+88) tehopinnaa.

Corey Perry, Dallas Stars

34-vuotiaalla Perryllä saattaa olla vielä paljonkin annettavaa varsinkin ylivoimapelissä. Vuoden mittainen 1,5 miljoonan dollarin sopimus ei ole takavuosien MVP:n flopatessakaan kummoinenkaan riski seuralle.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!