NHL-varaustilaisuudessa nähtiin kiekkoilun huippulahjakkuuksia ympäri maailmaa. Muutenkin kuin kansalaisuuden osalta, pelaajat erosivat suuresti toisistaan. Kiekkotilastoihin erikoistunut sivusto Eliteprospects rankkasi pelaajat useassa monimutoisuutta osoittavassa kategoriassa.

Koko tilaisuuden lyhin pelaaja oli yhdysvaltalainen maalitykki Cole Caufield. Häneltä löytyy pituutta 170 cm. Viiden lyhyimmän joukkoon mahtui myös Leevi Aaltonen, jolta löytyy varresta mittaa 175 cm. Ero pisimpiin Elmer Söderblomiin ja Mads Sogaardiin oli selvä, kun kaksikolla on mittaa tasan kaksi metriä.

Kaksimetsinen Söderblom oli myös varaustilaisuuden painavin pelaaja. Massaa ruotsalaishyökkääjältä löytyi sata kiloa. Kevyin pelaaja oli kanadalainen Ethan Phillips, 66 kiloa.

Vanhin varattu pelaaja oli venäläinen hyökkääjä Arsen Khisamutdinov, jolta vuosia löytyy 21 kappaletta. Tavallisesti varattavat pelaajat ovat 17- tai 18-vuotiaita. Viiden vanhimman joukkoon mahtui myös suomalainen maalivahti Filip Lindberg. Ikää hänellä on 20 vuotta.