Toronto Maple Leafs joutuu tekemään kesän aikana isoja peliliikkeitä siirtomarkkinoilla. Joukkueen tarvitsee raivata tilaa palkkakattoonsa, jotta se saa kiinnitettyä kaikki nuoret lupauksensa jatkosopimuksiin.

Kiekkotoimittaja Bob McKenzie avasi tilannetta tarkemmin Insider Trading ohjelmassa.

– Kaverit, jotka herättävät tällä hetkellä eniten toimintaa ovat: Kasperi Kapanen, Nazem Kadri ja Connor Brown. Mikä tahansa ja kaikki koskemattomia pelaajia lukuunottamatta ovat kaupan, McKenzie paljasti.

Kuka tahansa kolmikosta kaupattaisiinkin, se helpottaisi paljon Toronton palkkakatto-ongelmia. Kenestä tahansa heistä saisi myös hyvän hinnan markkinoilta.

Kapanen on tällä hetkellä ilman sopimusta. Kadrin pahvia on kolme kautta jäljellä, ja hän saa vuosipalkkaa 4,5 miljoonaa dollaria. Brownin sopimusta on jäljellä kausi, ja palkkaa on luvassa 2,1 miljoonaa dollaria.

– Heillä on ainoastaan neljä koskematonta pelaajaa Toronto Maple Leafsissa: John Tavares, Auston Mathews, Morgan Rielly ja mikäli hän tekee jatkosopimuksen Mitch Marner. Kaksi pelaajaa epätodennäköisten kauppojen kategoriasta ovat William Nylander ja maalivahti Frederik Andersen.

Lue myös: Calgary Flames villinä siirtomarkkinoilla – Lähde: tulee kauppaamaan toisen tähtipakkinsa