Maalivahti Kevin Lankisen odotetaan taistelevan ensi kaudella tosissaan NHL-paikasta.

Tuore maailmanmestari siirtyi Chicago Blackhawksin organisaatioon täksi kaudeksi, mutta hänen tililleen kertyi pelejä ainoastaan AHL:ssä sekä ECHL:ssä. Tuoreet näytöt MM-kisoista ovat kuitenkin oiva osoitus siitä, mihin Lankinen parhaimillaan pystyy.

– Haluan taistella NHL-paikasta. Se on ollut tavoitteeni ja unelmani jo pitkään. Maailman parhaiden pelaajien kanssa pelaaminen ja heidän kukistaminen antoi minulle paljon lisää itseluottamusta, Lankinen kehui The Athleticille.

Blackhawksin ykkösmaalivahtina toimii myös ensi kaudella lähtökohtaisesti 34-vuotias Corey Crawford. Kakkosmaalivahdin paikasta tulevat taistelemaan todennäköisesti Collin Delia sekä Lankinen. Myös mahdollinen maalivahtihankinta voi sekoittaa pakkaa.