San Jose Sharks -legendan ura katkolla – seurapomolta upea viesti!

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksissa seuralegendan asemaan 14 kauden aikana kohonnut tähtihyökkääjä Joe Thornton pohtii parhaillaan uransa jatkoa.

Heinäkuussa 40 vuotta täyttävä kanukkisentteri on jo kertonut, että uran jatko on mahdollista ainoastaan Sharksin paidassa. Myös seuran GM Doug Wilson on valmis jatkosopimukseen konkarin kanssa, mikäli tämä päättää jatkaa Hall of Fame -tason uraansa tulevana syksynä.

– Hän voi ottaa kaiken sen ajan, mitä oikean päätöksen tekeminen jatkon suhteen vaatii – rakastamme häntä silti. Olen ollut mukana tässä bisneksessä pitkään, enkä ole koskaan tavannut hänenlaistaan persoonaa. Vaalimme kaikkia niitä hetkiä, joina olemme saaneet nauttia hänestä. Minkä ikinä päätöksen hän tekeekin (jatkon suhteen), olemme hänen tukenaan, seurapomo kommentoi.

Thornton itse uskoo edelleen pystyvänsä pelaamaan NHL-tasolla.

– Meidän täytyy keskustella asiasta agenttini sekä Dougin kanssa. En ole vielä tehnyt päätöstä, mutta uskon ehdottomasti pystyväni vielä pelaamaan NHL:ssä. Olen Sharksin miehiä. On olemassa vain yksi mahdollinen joukkue, ja se on täällä, Thornton itse kommentoi NHL.comille.

Urallaan 1566 runkosarjaottelua pelannut Thornton iski päättyneellä kaudella 73 ottelussa 51 (16+35) tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!