Kauppaako Toronto Maple Leafs ongelmahyökkääjänsä? Tässä potentiaalinen ottaja!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Nazem Kadri on yksi mahdollinen seuraa pelaajakaupassa tulevan kesän aikana vaihtavista huippupelaajista NHL:ssä.

Mies hölmöili itsensä tänäkin keväänä pitkään pelikieltoon kesken kiivaimman pudotuspelitaistelun, minkä vuoksi seurajohdon kärsivällisyys kiistatta laadukkaan, mutta erittäin räjähdysherkän 28-vuotiaan kanukin suhteen alkaa olla koetuksella.

Toissa kaudella 32 kertaa maaliverkkoja heilutellut Kadri vajosi tällä kaudella John Tavaresin tulon myötä alemmas joukkueen sentterihierarkiassa, minkä seurauksena mies iski vain 16 maalia kolmosketjun roolissaan.

Koska Maple Leafs joutuu avaamaan kukkaronnyörit parhaan pistemiehensä Mitch Marnerin tulevan sopimuksen kohdalla, saattaisi se olla halukas luopumaan 4,5 miljoonaa dollaria vielä tulevien kolmen kauden ajan tienaavasta Kadrista.

Philadelphia Flyers kauppakumppaniksi?

Kadri havittelee itsekin jälleen paikkaa top 6 -hyökkääjänä, minkä vuoksi kenties potentiaalisimmaksi kauppakumppaniksi on nyt nousemassa Philadelphia Flyers. Vuoden 2017 varaustilaisuuden kakkosvaraus Nolan Patrick ei ole ainakaan vielä lunastanut kannuksiaan menestystä tosissaan tavoittelevan joukkueen kakkossentterinä, minkä vuoksi Kadri saattaisi olla potentiaalinen vaihtoehto tälle paikalle.

Flyersilla on puolestaan riveissään useita lupaavia puolustajia, joista Leafsillä on juuri nyt huutava pula.

Shayne Gostisbeheren ollessa käytännössä koskematon vaihtoehdoiksi Kadri-kaupan vastakappaleiksi olisivat jäämässä Robert Hägg, Ivan Provorov, Travis Sanheim sekä Samuel Morin.

Flyersin sisäpiiritoimittaja Sam Carchidin mukaan tämän tyyppinen kauppa kiinnostaa ainakin philadelphialaisseuran toimistolla, eikä ajatusta tuskin tyrmätä suoralta kädeltä myöskään Leafsin puolella.

LUE MYÖS: Dallas Stars aikoo pitää kiinni konkarihyökkääjästään – ”Loistava esimerkki nuorille pelaajille”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!