Dallas Stars aikoo pitää kiinni konkarihyökkääjästään – ”Loistava esimerkki nuorille pelaajille”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars ei aio tiettävästi lähteä tulevilla vapaiden pelaajien markkinoilla kilpailuun kesän kuumimmista tähtinimistä.

Sen sijaan joukkue aikoo luottaa jatkossa nuoriin pelaajiinsa ja kenties täydentää kokoonpanoa muutamalla täsmähankinnalla. The Hockey Writers kertoo seurajohdon ykköstavoitteena olevan tällä hetkellä siirtotakarajalla hankitun norjalaishyökkääjä Mats Zuccarellon kiinnittäminen jatkosopimukseen.

Tuulennopea 31-vuotias laitahyökkääjä vakuutti seurajohdon pudotuspeleissä iskemällä 13 otteluun 11 (4+7) tehopinnaa. Lisäksi miehen johtajanominaisuudet nousivat välittömästi esille Starsin nuoria tulevaisuuden lupauksia vilisevässä joukkueessa.

Sivuston mukaan Zuccarelloa pidetään joukkueessa ”loistavana johtajana sekä esimerkillisenä mentorina nuorille pelaajille”. Luonnehdinta, jota ei voida käyttää puhuttaessa vaikkapa joukkueen ailahtelevasta venäläistähti Aleksander Radulovista.

Vain 171-senttistä norjalaiskiituria odottaneekin piakkoin sopimustarjous Starsin toimiston pöydällä. Mies kuittasi tähän kauteen päättyvästä sopimuksestaan 4,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

LUE MYÖS: Kauppaako Toronto Maple Leafs ongelmahyökkääjänsä? Tässä potentiaalinen ottaja!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!