Arvostetun urheilujulkaisu The Athleticin toimittaja Scott Wheeler pisti järjestykseen 100 parasta ensi kesänä varattavaa nuorta lupausta. Suomalaisittain listaus on silmiähivelevää luettavaa.

Wheelerin kaavailuissa ensimmäisellä kierroksella olisi menossa peräti viisi suomalaista: Kaapo Kakko (2.), Anttoni Honka (20.), Ville Heinola (21.), Patrik Puistola (22.) sekä Mikko Kokkonen (23.).

Maat on laitettu myös arvojärjestykseen. Painotuksessa on otettu huomioon pelaajat 100 parhaan joukossa, 50 parhaan joukossa, ensimmäisen kierroksen varaukset ja top 10 varaukset. Nämä neljä kategoriaa eri painoarvoilla huomioon ottaen Suomi olisi draftin kolmanneksi paras maa, Kanada ykkönen ja Yhdysvallat kakkonen.

Sadan parhaan joukkoon mahtuu ykköskierroksen ulkopuolelta vielä seitsemän pelaajaa: Lassi Thomson (39.), Matias Maccelli (69.), Marcus Kallionkieli (76.), Tuukka Tieksola (81.), Antti Tuomisto (91.), Leevi Aaltonen (92.) sekä Henri Nikkanen (93.).