Sensaatio on valmis! Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen tykittivät Carolinan jatkoon – katso osumat

© Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspeleissä on nähty jälleen uusi yllätys. Carolina Hurricanes löylytti ottelusarjassaan New York Islandersia ja siirtyi jatkoon otteluvoitoin 4-0. Viimeisessä kohtaamisessa Islanders kaatui lukemin 5-2.

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen vastasivat joukkueensa ensimmäisistä osumista viime yönä. Ensin Aho tuikkasi kiekon maalin kulmalta sisään. Teräväisen osuma sen sijaan syntyi komean syöttelin päätteeksi.

Itäisen konferenssin finaaleissa Carolina saa vastaansa joko Boston Bruinsin tai Columbus Blue Jacketsin. Joukkueiden ottelusarja on tällä hetkellä 2-2 tasatilanteessa.

Lue myös: Herranjestas mikä munaus! Vezina-finalisti syötti kiekon suoraan vastustajan lapaan – katso tilanne