Viime päivät ovat tarjonneet NHL-faneille pudotuspelien lisäksi mielenkiintoa useiden, jo kautensa päättäneiden isojen nimien pyöriessä siirtohuhuissa.

Suurin nimistä on Pittsburgh Penguins venäläissentteri Jevgeni Malkin. Ensin Penguinsin seurajohdon kerrottiin olevan ”erittäin tyytymätön” Malkinin otteisiin. Tämän jälkeen parhaillaan MM-kisoihin valmistautuva Malkin itse myönsi aihetta tyytymättömyyteen tällä kertaa todella olevan.

Malkinilla on sopimuksessaan siirrot kieltävä pykälä, joten miehen on itse hyväksyttävä mahdollinen siirtonsa toisaalle. Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman heittääkin ilmoille kaksi itäisen konferenssin seuraa, joihin Malkin tiettävästi olisi valmis siirtymään.

– Hän tulee ainakin harkitsemaan siirron mahdollisuutta. Fiksuin päätös olisi mennä Floridaan kauden jälkeen. Nyt on hän MM-kisoissa, mikä on järkevää ajatusten saamiseksi hetkeksi toisaalle. New York Rangers on luullakseni yksi vaihtoehto. En yllättyisi, jos hän päätyisi Floridaan. Joka tapauksessa hänen täytyy tosissaan haluta sinne, Friedman kommentoi 31 Thoughts -ohjelmassa.

Sattumaa tai ei, myös Columbus Blue Jacketsin venäläisen tähtihyökkääjä Artemi Panarinin nimi on yhdistetty juuri kyseisiin joukkueisiin. Malkin maanmies Panarin laiturinaan kuulostaisi kieltämättä todella herkulliselta vaihtoehdolta!

LUE MYÖS:

Pavel Datsjukin paluu NHL:ään täyttä realismia? Venäläistähti vierailulla Pohjois-Amerikassa!

Milan Lucicin ura Edmontonissa ohi? Kommentoi mahdollista siirtoaan: ”Mielenkiintoinen vaihtoehto”

Vancouver Canucks jättipalkkaiselta tähdeltä kovia puheita päävalmentajastaan: ”Emme tule toimeen”