Miro Heiskanen sivuutettiin tylysti Calder-kisassa – suomalaiselta tyly kuitti valitsijoille

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin riveissä todella upeaa tulokaskautta pelaava 19-vuotias Miro Heiskanen ei mahtunut kärkikolmikkoon NHL:n julkistettua ehdokkaansa vuoden tulokkaan titteliin.

Suomalaispuolustajaa jääminen ulkopuolelle kovan ikäluokan kärkikolmikosta ei näyttänyt sen kummemmin hetkauttavan, vaan mies sivalsi valitsijoita varsin napakalla kommentilla.

– Ei kiinnosta. He (finalistikolmikko) ovat myös hyviä pelaajia. Minulla on hauskaa täällä pudotuspeleissä, Heiskanen napautti viitaten ottavansa joukkueen menestyksen ennen henkilökohtaisia palkintoja.

Heiskanen iski 82 runkosarjaottelussa tehot 12+21=33. Pudotuspeleissä mies on pelannut toistaiseksi isoimmat minuutit joukkueestaan.

Calder-kisan finalistikolmikosta kauttaan NHL:ssä jatkaa ainoastaan St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington. Sen sijaan ruotsalaiskaksikko Rasmus Dahlin (Buffalo Sabres) ja Elias Pettersson (Vancouver Canucks) ei onnistunut johdattamaan joukkojaan pudotuspeleihin. Petterssonin kausi jatkuu Ruotsin paidassa Slovakian MM-jäillä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!