Edmonton Oilersin toimitusjohtaja Bob Nicholsonin (kuvassa) lista seuran uudeksi GM:ksi on kaventunut Oilersia seuraavan TSN:n toimittaja Ryan Rishaugin mukaan kolmeen-neljään kandidaattiin.

Rishaugin tietojen mukaan ”kisassa” ovat edelleen mukana OHL-seura London Knightsin GM Mark Hunter, Vegas Golden Knightsin apulais-GM Kelly McCrimmon, sekä Montreal Canadiensin kykyjenetsijänä työskentelevä entinen huippumaalivahti Sean Burke, joka toimi myös Kanadan GM:nä 2018 talviolympialaissa.

Mahdollisista mustista hevosista ei Rishaugin mukaan ole viime aikoina kuulunut.

Oilers antoi tammikuussa potkut runsaasti arvostelua saaneelle Peter Chiarellille ja GM:n tehtävää seurassa on väliaikaisesti hoitanut Keith Gretzky.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
The process continues for Nicholson, the list is down to 3 or 4 at this point. Hunter and McCrimmon likely still in the mix, as is Sean Burke. Burke is an interesting option, known to be extremely well prepared and very thorough. Dark horse candidate we don’t hear a lot about.