Niukasti NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Montreal Canadiens on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä Moskovan TsSKA:n KHL:n finaaleihin johdattaneen hyökkääjä Konstantin Okulovin, kertoo NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

24-vuotias, sekä sentterin että laitahyökkääjän paikalla operoimaan kykenevä taitohyökkääjä iski KHL:n runkosarjassa pelaamissaan 48 ottelussa 20 maalia ja 31 tehopistettä. Venäläinen on syttynyt kuitenkin ilmiliekkeihin varsinkin pudotuspeleissä, joissa mies on painanut 15 peliin tehot 5+7=12 ollen ratkaisevassa roolissa johdattamassa joukkuettaan Gagarin Cupin loppuotteluihin.

Canadiensin ongelmaksi on kuitenkin muodostumassa Okulovin vielä vuoden jatkuva sopimus KHL-seuransa kanssa. Moskovalaisseura haluaa tuskin luopua kultakimpaleestaan vielä tulevana kesänä ilman todella kovan luokan korvausta. Montrealissa ollaan joka tapauksessa kiinnostuneita ottamaan selvää siitä, pystyykö KHL:ssä läpimurtonsa tehnyt hyökkääjä siirtämään tehonsa myös Pohjois-Amerikan kapean kaukalon vaatimuksiin.

LUE MYÖS: Hurja huhu! IS: Kärpät havittelee Jesse Puljujärveä – nämä seikat ratkaisevat mahdollisen paluun Liigaan