Edmonton Oilersilla on NHL:n runkosarjaa vielä seitsemän ottelua jäljellä.

Tällä hetkellä näyttää erittäin todennäköiseltä, että nuo kamppailut jäävät myös tämän sesongin viimeisiksi, sillä Oilers on pudotuspeleihin vievää viimeistä villi kortti-paikkaa kuusi pistettä jäljessä.

Albertalaisjoukkue on tällä hetkellä myllerryksessä myös toimiston puolella ja haussa on uusi GM korvaamaan tammikuussa potkut saanut Peter Chiarelli.

Joukkueen päävalmentajaksi marraskuussa tullut Ken Hitchcock vaikuttaisi olevan kiinnostunut jatkamaan myös ensi kaudella, mutta Oilersin toimitusjohtaja Bob Nicholsonin mukaan varmuutta tästä ei vielä ole.

– Ken Hitchcock tiesi alusta lähtien, että hän tulee olemaan päävalmentaja vain tämän kauden loppuun, Nicholson totesi Sportsnetin haastattelussa ja kertoi mahdollisen jatkon olevan tulevan GM:n päätettävissä.

Nicholsonin mukaan Hitchcock tulee kuitenkin toimimaan jossakin tehtävässä Oilersin organisaatiossa.

67-vuotias kanadalainen ei halua itse ottaa kantaa omaan tulevaisuuteensa.

– Sitä on vaikea sanoa, se ei ole minun asiani. Voin vain sanoa, etten vaihtaisi tätä vuotta mihinkään. Olen ollut todella onnekas päästessäni tähän tehtävään, Edmontonista kotoisin oleva Hitchcock maalaili Canoe.com-sivuston mukaan lauantaina pelatun Ottawa Senators-kamppailun jälkeen ja jatkoi:

– Tällä hetkellä minusta tuntuu, että voin valmentaa vaikka 99-vuotiaaksi asti.