Vancouverin sensaatiotulokas joutui jälleen ruman taklauksen kohteeksi – tähtihyökkääjälle luvassa pelikieltoa?

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Peräti kaksi New York Rangersin hyökkääjää ajettiin suihkuun joukkueen kohdattua Vancouver Canucksin viime yön NHL-kierroksella.

27-vuotias tähtihyökkääjä Chris Kreider sai 5+20 minuutin rangaistuksen miehen taklattua sensaatiomaisen kauden pelannutta Canucksin ruotsalaistulokas Elias Petterssonia kyynärpää edellä päin laitaa. Kreideriä odottanee puhelinkuulustelu sekä mahdollinen pelikielto NHL:n suunnalta.

Canucksin onneksi vahvimmin kiinni NHL:n tämän kauden parhaan tulokkaan Calder-palkinnossa oleva Pettersson palasi kaukaloon myöhemmin ottelussa. Mies loukkasi tilanteessa ainoastaan nenäänsä selvittäen aivotärähdysprotokollan ennen paluutaan takaisin jäälle.

Myös toinen Canucks-hyökkääjä koki ottelussa kovia Rangersin tuoreen hankinnan Brendan Lemieuxin taklattua kaatumassa ollutta Antoine Rousselia. Kaukalosta pois autettu Roussel ei enää palannut peliin myöhemmässä vaiheessa.

Ottelu oli samalla kauden ensimmäinen NHL-kamppailu, jossa kaksi saman joukkueen pelaajaa ajettiin suihkun puolelle.

Katso molemmat tilanteet alta löytyvistä twiiteistä:

LUE MYÖS: Markus Granlund nousi takaisin Vancouverin kokoonpanoon – joukkueen palkkakeisari suomalaisen tieltä katsomoon!

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!