Columbus Blue Jacketsille käymässä kylmästi? Osakkeet kääntyneet laskuun tähtipelaajien tulon myötä

© Kuva: Getty Images

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets teki isoja peliliikkeitä siirtorajalla. Joukkue päätti olla kauppaamatta venäläistähtiään, vaan heitti kaikki munat samaan koriin ja vahvisti kokoonpanoaan joukolla tähtipelaajia.

Viimeisissä neljässä ottelussa joukkue on varsinaisella peliajalla tehnyt vain kolme maalia. Tällä hetkellä Columbus on tippunut pudotuspelien ulkopuolellekin. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kaksi sarjapistettä.

Isoin hankinta Matt Duchene on tehnyt kahdeksaan otteluun tehot 1+2. Ryan Dzingel puolestaan on kuudessa ottelussa antanut kaksi syöttöä. Adam McQuaid taas ei ole mahtunut kahdessa ottelussa edes pelaavaan kokoonpanoon.

Samaan aikaan pois kaupatulla Anthony Duclairilla on enemmän pisteitä kuin Duchenella ja Dzingelilla yhteensä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.