Huima paljastus Jesse Puljujärvestä – suomalaishyökkääjän NHL-ura jatkuu muualla?

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on luopumassa Jesse Puljujärvestä.

TSN-toimittaja Ryan Rishaug kertoo Twitterissä, että kanadalaisseura on tällä hetkellä valmis kauppaamaan 20-vuotiaan suomalaishyökkääjänsä muualle, mikäli vastineeksi löytyy sopiva palanen. Oilers puhui asiasta perjantaina Puljujärven agentille Markus Lehdolle.

Puljujärvi pelaa parhaillaan kolmatta kauttaan Oilersin organisaatiossa. Kuluvalla kaudella hän on esiintynyt 45 ottelussa tehopistein 4+5=9. Suomalaishyökkääjä on käväissyt talven aikan myös AHL:ssä, jossa hän on pelannut myös kahdella edelliskaudella.

Puljujärven nykyinen sopimus on katkolla kuluvan kauden jälkeen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!