Vancouver Canucks ja New York Rangers pelaajakaupoilla – tshekkimaalivahti vaihtaa maisemaa

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucks on vahvistanut maalivahtiosastoaan hankkimalla New York Rangersin organisaatiossa tällä kaudella pelanneen Marek Mazanecin vaihdossa ensi vuoden 7. kierroksen varausoikeuteen.

27-vuotias tshekkivahti on pelannut urallaan 31 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 89,5 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,97. Tällä kaudella mies on pelannut 20 AHL-ottelua (90,3 ja 3,01). Mazanec palasi Pohjois-Amerikkaan KHL-seura Slovan Bratislavasta joulukuussa 2017.

Canucks tarvitsi nopeasti apua maalivahtiosastolleen, kun sekä ykkösvahti Jacob Markström että Thatcher Demko ovat tällä hetkellä loukkaantuneina. Viime yönä näyttöpaikan saanut Kanadan nuorten MM-kisavahti Michael DiPietro päästi ottelussa San Jose Sharksia vastaan taakseen seitsemän laukausta 24:stä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!