Kova! Rasmus Dahlin liekehtinyt jo nyt legendaarisien puolustajien tuntumaan NHL:ssä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Kun Vancouver Canucksin tehohyökkääjä Elias Petterssonin kanssa Ruotsin suurimpiin NHL-lupauksiin kuuluva Buffalo Sabresin Rasmus Dahlin saalisti myöhään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä syöttöpinnan Winnipeg Jetsiä vastaan, nosti pakki kauden pistesaldonsa jo kunnioitettaviin lukemiin 6+25=31.

Tuo pistemäärä on historiallisen kova 18-vuotiaiden puolustajien keskuudessa.

Ruotsalaistulokas on noussut todellakin mairittelevaan seuraan, kuten oheinen twiitti todistaa. Viime juhannuksen ykkösvarauksen edellä ovat vain Phil Housley (57) ja Bobby Orr (38).

Vaikka Dahlin pelaa vasta nyt ensimmäistä kauttaan rapakon takana, on hänellä miesten peleistä kokemusta jo verrattain paljon. Vuonna 2000 syntynyt ruotsalaissensaatio pelasi viime kaudella mm. olympialaisissa ja Euro Hockey Tourilla sekä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Buffalo hävisi Jetsille yöllä numeroin 1-3.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?