Coloradosta kuuluu ikäviä uutisia Avalanchen ilmoitettua puolustaja Ian Colen olevan sivussa kaukaloista epämääräisen ajan. Käytännössä tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa puolustajan kauden olevan paketissa.

29-vuotias Cole joutui NHL:n pelätyimpiin kovanaamoihin lukeutuvan Tom Wilsonin mukiloimaksi perjantain vastaisena yönä pelatussa ottelussa Washington Capitalsia vastaan satutettuaan ensin Capitalsin venäläistähti Jevgeni Kuznetsovia.

Wilson syöksyi välittömästi Colen kimppuun antaen tälle oppitunnin joukkueensa tähtipelaajien koskemattomuudesta. Wilson mukiloikin Colea varsin yksipuoliseksi muodostuneissa nyrkkikarkeloissa pahemman kerran.

Useita iskuja päähänsä saanut Cole sai tilanteessa aivotärähdyksen, kertoo Avalanchen sisäpiiritoimittaja Adrian Dater.

Colen mahdollinen poissaolo loppukauden ajan olisi samalla paha takaisku pudotuspelipaikastaan taistelevalle Avalanchelle. Kokenut puolustaja on merkkauttanut 53 ottelussa tehot 1+9=10, joskin miehen tärkeys joukkueelleen korostuu ennen kaikkea puoluspäässä.

Katso video Wilsonin ja Colen tappelusta alta:

PÄIVÄN MUITA NHL-AIHEITA:

Pittsburgh Penguinsin supertähti ruoskii itseään kovin sanoin: ”En saa jäällä mitään aikaiseksi”

Washingtonin kovanaama Tom Wilsonin mukiloima puolustaja sivussa koko loppukauden?

Karmea uutinen! Vancouverin hyökkääjätähdellä aivovamma – jää sivuun kokoonpanosta

Nyt kuohahti! Sidney Crosby kuumeni kovasta taklauksesta – huippupelissä usea tappelu

Calgaryn tähtihyökkääjä koki kovia – kaaressa kaukaloon lentäneitä hampaita keräiltiin useampi tovi!