Ottawa Senators ja Boston Bruins ovat pyöräyttäneet vaihtokaupan. Ottawa hankki riveihinsä puolustaja Cody Goloubeffin, kun taas toiseen suuntaan matkaa hyökkääjä Paul Carey.

Ottawan hankkima Goloubeff ei ole vielä onnistunut murtautumaan kunnolla NHL:ään. 29-vuotias puolustaja on sahannut tiuhaan väliä farmiin ja takaisin. Hän on pelannut urallaan 129 NHL-ottelua, joista suurin osa on tullut Columbus Blue Jacketsin paidassa.

Boston Bruinsiin hankittu Paul Carey on tehokas AHL-pistenikkari. Tällä kaudella 30-vuotias hyökkääjä on pelannut farmissa lähes piste per peli -tahdilla. Viime kaudella hän pelasi New York Rangersissa 60 ottelua tehoin 7+7.

Ottawa oli eilen harvinaisen aktiivinen siirtomarkkinoilla. Vain hieman aiemmin Ottawa Senators teki pelaajakaupan Toronto Maple Leafsin kanssa. Joukkue kauppasi pois Gabriel Gagnen vaihdossa Morgan Klimchukiin.

Lue myös: Tampa Bay ja Chicago pyöräyttivät pelaajakaupan – vaihtavat keskenään puolustajia ja varausvuoroja