Kaikista U20-kisoissa pelaavista juniorikiekkoilijoista Vegas Golden Knightsin lupaukset olivat kokonaisuutena parhaassa iskussa kisojen avauspäivänä.

Kanadan ykkösketjussa viilettävä Cody Glass antoi neljä syöttöpistettä, kun Kanada murjoi Tanskaa lukemin 14-0. Varsinaista kauttaan hän pelaa WHL:ssä Portland Winterhawksissa. Kauden 26 ottelussa hän on tehnyt huimat 54 tehopistettä.

Glass ei ollut kuitenkaan paras jäällä nähty Vegas-lupaus. Ruotsalaispuolustaja Erik Brännström tykitti kaksi ylivoimamaalia Suomea vastaan. Hän oli näyttävä ilmestys kaikilla kolmella alueella. NHL saa hänestä seuraavan ruotsalaisen supertähtiluokan puolustajan.

Tämän kauden Brännström on totutellut kapean kaukalon kiekkoon farmissa. 24 ottelussa hän on tehnyt 20 tehopistettä, joten ei olisi ihme, vaikka 19-vuotias nuorukainen pääsisi maistamaan NHL-kiekkoa vielä tällä kaudella.

Brännström on Vegasin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2017. Hänet varattiin koko tilaisuuden 17. pelaajana.

Lue myös: Kiekkomedia listasi U20-kisojen parhaat ensi kesänä varattavat lupaukset – mukana yksi suomalainen