Sportsnet on listannut U20-kisojen parhaat ensi kesänä varattavat lupaukset. Lista on yllättävänkin lyhyt. Selityksenä tähän luonnollisesti on, että suurin osa kisoissa pelaavista nuorista on jo varattu edellisenä kesänä.

Ensi kesän varaustilaisuuden kannalta mielenkiintoisimmat nimet löytyvät USA:n riveistä. Jack Hughesista odotetaan varmaa ykkösvarausta. Spencer Knightia puolestaan pidetään varaustilaisuuden parhaana maalivahtilupauksena.

Kanadan joukkueesta Sportsnet on nostanut esiin vain Brett Leasonin. 31 ottelussa kanadalaishyökkääjä on tehnyt 64 tehopistettä. Hän ei ole aiemmin pelannut Kanadan juniorimaajoukkueissa. Hänestä odotetaan ensimmäisen kierroksen loppupuolen varausta.

Suomesta on nostettu luonnollisesti esiin Kaapo Kakko. Urheilumedia ei ole osannut nostaa suomalaislupauksesta mitään muuta esiin kuin että tämä pelaa miehiä vastaan 17-vuotiaana.

Ruotsin joukkueesta ylistystä saa Philip Broberg. Puolustajan luistelu ja kyky rytmittää peliä saavat erityisesti ylistystä.

Eksoottisin nimi listauksessa on tanskalaismaalivahti Mads Sogaard. Häntä pidetään varaustilaisuuden toiseksi parhaana maalivahtina eikä ihme. Tanskalaistorjuja on pelannut WHL:ssä ja pysäyttänyt kiekot 93,1 prosentilla. U20-kisat ovat erinomainen mahdollisuus vakuuttaa skoutit lopullisesti.