Rohkea arvio! Miro Heiskaselle kärtetään NHL:n arvostettua tulokaspalkintoa

© Kuva: Getty Images

Sports Dallas Fort-Worth -sivusto pitää Dallas Starsin suomalaispuolustajaa Miro Heiskasta yhtenä parhaista ehdokkaista NHL:n vuoden tulokkaan Calder-palkinnon saajaksi.

Heiskanen on vakuuttanut suuresti ensimmäisenä NHL-syksynään nopeudellaan, kiekonkäsittelylleen, laukauksellaan ja erityisesti miehekkään itsevarmalla peli-ilmeellään jäillä.

Starsin päävalmentaja Jim Montgomery onkin palkinnut nuorukaista peliminuuteilla, jotka olivat syksyllä tulokaspuolustajien suurimpia. Heiskanen pelasi kauden avauspuolikkaalla jopa 858 minuuttia.

Mittavasta vastuusta kertoo erityisen paljon myös se, että koko Starsin joukkueesta Heiskasta suurempia minuutteja on kellottanut vain suomalaiskollega Esa Lindell.

– Hänen viime aikojen pelisuoritustensa, korkeiden maalimäärien ja mittavien peliminuuttien myötä ei olisi kaukana todellisuuden rajoista väittää, että Miro Heiskanen voisi saavuttaa Calderin. Jos hän tekisi sen, olisi se täydellinen alku uralle, joka on varmasti pitkä ja menestyksekäs, jenkkisivusto hehkutti.

Lähde: Sports Dallas Fort-Worth

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!