Yksi Edmonton Oilersin alkukauden suurimmista onnistujista on ollut Washington Capitalsista minimisopimuksella (650 000 dollaria kaudesta) seuraan hankittu Alex Chiasson. 28-vuotias kanukki on iskenyt 26 otteluun mahtavat tehot 13+4!

Mies on viime aikoina löytänyt itsensä samasta ketjusta maailman tämän hetken parhaan jääkiekkoilijan Connor McDavidin kanssa, joten tehojen syntyminen on toisaalta myös enemmän kuin odotettua! Oilers-kapteeni jakaakin vuolaasti kehuja palkkaansa nähden valtavia tehoja mättävälle laiturilleen.

– Kun voitat Stanley Cupin, on hieman yllättävää ettet saa sopimusta mihinkään. Hän tuli harjoitusleirille ja teki kovasti töitä ansaitakseen pelipaikan. Tämä on ollut mahtava vuosi hänelle! En voisi olla iloisempi hänen puolestaan ja on hauska pelata yhdessä hänen kanssaan. Alexilla on taito tehdä maaleja ja hän osaa pelata itsensä vapaaksi, McDavid kertaa miesten välistä kemiaa.

Oilersissa näyttääkin vallitsevan tällä hetkellä todella hyvä joukkuehenki ja itseluottamus, mikä lienee pitkälti peruja uuden päävalmentaja Ken Hitchcockin mukanaan tuomasta yksinkertaistetusta pelitavasta, jossa pelaajien sekä kentällisten roolit ovat huomattavasti aiempaa selkeämmät.

LUE MYÖS: Edmonton Oilersin lentokeli jatkuu – Mikko Koskinen jälleen lähellä nollapeliä, sai kehut megatähdeltä!