Philadelphia Flyers uusi GM Chuck Fletcher on The Athletic -lehden toimittajan Pierre LeBrunin tietojen mukaan valmis tekemään heti muutoksia joukkueensa kokoonpanoon.

Flyers on valahtanut itäisen konferenssin hännille ja tästä syystä Fletcher haluaa kääntää seuran kurssin vaihtokaupalla.

– Olen keskustellut ihmisten kanssa ympäri NHL:ää ja on tullut selväksi, että Fletcher ei ole tuhlaamassa aikaa. Hän on neuvotellut vaihtokaupasta noin 15 joukkueen kanssa. Tuntemus on se, että hän on innokas tekemään vaihtokaupan ennen joulukuun 19. päivä alkavaa siirtokieltoa. Tämä on moniosainen tehtävä. Flyers haluaa selvästi parantaa maalivahtiosastoaan, mutta olen kuullut, että Fletcher on tiedustellut myös kokeneesta puolustajasta sekä top-9 -hyökkääjästä, LeBrun sanoi.

Fletcherin tavoitteena on näyttää joukkueelle, että Flyers aikoo taistella vielä paikasta pudotuspeleihin.

– He saattavat tehdä muutamankin kaupan ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa. Mutta he toivovat saavansa aikaan jotain jo ennen sitä, koska Fletcher haluaa antaa pukukopilleen adrenaliiniboostin ja lähettää johtaville pelaajille signaalin, että he eivät ole vielä antaneet periksi, LeBrun summasi.