Philadelphia Flyersin uusi seurapomo väläytteli jälleenrakennuksen aikeitaan – ”Syvä varanto lupauksia”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Philadelphia Flyersin uunituore toimitusjohtaja Chuck Fletcher aikoo kiihdyttää ”lennäkit” uuteen nousukiitoon varausten, vaihtokauppojen ja vapaiden agenttien voimin.

Flyersilla on ollut tapana palkata sikariportaaseensa lähinnä entisiä pelaajiaan. Vuodesta 1990 lähtien jokainen toimitusjohtaja oli pelannut urallaan oranssipaitojen riveissä.

Kun pennsylvanialaisseura päätyi antamaan potkut pitkäaikaiselle johtajalleen seuralegenda Ron Hextallille, päätettiin seuraavaksi toimitusjohtajaksi etsiä joku nimi organisaation ulkopuolelta.

Virallista syytä Hextallin potkuille ei annettu, mutta monet epäilivät sen johtuneen entisen tähtimaalivahdin haluttomuudesta irtisanoa heikkoa tulosta tehnyttä päävalmentajaa Dave Hakstolia.

Flecther tuli Philadelphiaan muualta tuoden mukanaan oman filosofiansa. Aiemmin Minnesota Wildin toimitusjohtajana toiminut montrealilainen uskoo kääntävänsä Flyersin kelkan kärsivällisen rakennustyön kautta.

Johtomiehen puheista voisi päätellä Flyersin suuntaavan fokuksensa kohti uudelleenrakennusta.

– Uskon vahvasti siihen, että tarvitsemme kaikki kolme vaihetta – varaustilaisuuden kautta rakentamisen, vaihtokauppojen käytön ja vapaita agentteja, Fletcher sanoi lehdistötilaisuudessa.

Uutta suuntaa seura kipeästi kaipaisikin, sillä se majailee parhaillaan viidenneksi viimeisenä vain 24 pisteen potilla. Entisen haastajaseuran vire on ollut murheellisen heikko.

Vaikka Hextallin potkujen epäiltiin johtuneen Hakstolin suojelemisesta, antoi Fletcher ymmärtää pääkäskijän saavan vielä hetken aikaa taikoa kani hatustaan.

– Tärkeysjärjestyksen ensimmäisenä on ratkaisujen löytäminen talon sisältä. Ihmisille on annettava mahdollisuus. Jos asiat eivät toimi, sitten on katsottava kaikkia vaihtoehtoja, Fletcher muotoili.

– Tämä on syvin varanto lupauksia, jonka olen koskaan nähnyt. Tässä on paljon palasia. Meillä on vahva pohja lahjakkuuksia, joihin kuuluu sekä pelaajia että henkilökuntaa, tuore toimitusjohtaja kehui.

Vahvistusta kaivattaisiin erityisesti omassa päässä, jossa puolustus ja maalivahtiosasto vuotavat kuin reikä veneen pohjassa.

– Päästämme liikaa maaleja. Se ei ole pelkästään maalivahtien syytä. Meidän on löydettävä tapa vähentää maalien tekoa meitä vastaan. Tämä ei ole mikään hullu lausunto, Fletcher vakuutti.

Fletcher luottaa joukkueensa kykenevän parempaan vielä tälläkin kaudella. Seurapomon mukaan unelma pudotuspeleistä ei ole vielä mennyttä.

– Meillä on vielä paljon kiitorataa jäljellä. Meillä on tämän ryhmän kanssa mahdollisuus puskea itsemme mukaan pudotuspeleihin. Sen on oltava tavoitteenamme, Flyers-jehu linjasi.

– Meidän on tärkeä liikkua nopeasti. Meidän on palattava hommiin ja voittamaan jääkiekkomatseja, Fletcher sanoi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!