Pittsburgh Penguins ja Anaheim Ducks pääsivät maanantaina yhteisymmärrykseen pienimuotoisesta vaihtokaupasta. Penguins tarjosi kaupassa hyökkääjä Daniel Sprongin, kun taas Ducks antoi vastikkeena takaisin puolustaja Marcus Petterssonin.

Sprongin nimi on pyörinyt tällä kaudella tiuhaan siirtohuhuissa, eikä Penguinsin vuoden 2015 toisen kierroksen (46.) valinnan kauppaaminen tullut aivan puskista. 21-vuotiasta mailataituria on pidetty yhtenä viime vuosien lupaavimpana Penguins-pelaajana, mutta nuorukaisen potentiaali ei ole ainakaan vielä realisoitunut NHL:ssä. Hollantilaiskanadalainen on pelannut tällä kaudella 16 NHL-ottelua tehopistein 0+4.

Penguinsin puolustukseen siirtyvä Pettersson on ollut tällä kaudella Ducksin mukana 27 kamppailussa NHL:n puolella. Näissä peleissä 194-senttinen ruotsalainen on summannut tehot 0+6. Pettersson on Ducksin vuoden 2014 toisen kierroksen 38. varaus.