Vau! Tulokkaiden Calder-kisasta tulossa pohjoismaalaisten taistelu – Miro Heiskanen mukana kamppailemassa arvostetusta pystistä

© Kuva: Getty Images

The Hockey News ilahdutti lukijoitaan sunnuntaina julkaisemalla listauksen tulokkaiden Calder Trophysta kovimmin kilpailevista lahjakkuuksista.

Lehden mukaan Vancouver Canucksin uusi ruotsalaistähti Elias Pettersson, 20, on tällä hetkellä karkumatkalle muista tulokkaista. Sentteri on summannut 20 pelaamassaan ottelussa upeat 13 maalia ja 21 tehopistettä.

Pettersonin kovin kilpailija on julkaisun mukaan nuorukaisen maanmies, viime kesän ykkösvaraus Rasmus Dahlin, jolla on ollut syksyn mittaan iso rooli Buffalo Sabresin mahtavassa nousussa NHL:n kärkijoukkueeksi. Vasta 18-vuotias Dahlin on nakutellut pakin paikalta mukavat 13 (2+11) tehopistettä 24 ottelussa ja kellottanut keskimäärin noin 19 minuuttia jääaikaa per ottelu.

Kolmantena listalla on Miro Heiskanen, jonka kohdalla hämmästellään varsinkin muhkeaa, lähes 23 minuutin jääaikaa ottelua kohden. Lisäksi 19-vuotiaan puolustajan komeisiin tehopisteisiin (24 ottelua 4+6=10) sisältyy muun muassa kaksi voittomaalia.

The Hockey Newsin listaus on kokonaisuudessaan nähtävissä täältä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!