Connor McDavidin nuori ura hakee vertaistaan. Edmonton Oilersin joukkueen selkäranka rikkoo ennätyksiä ennätysten perään.

Seuraava rajapyykki on jo lähellä. McDavid on kolmen maalin päässä sadan osuman maagisesta rajasta, vaikka on vasta 21-vuotias. Alle 22-vuotiaina sadan maalin rajan rikkoneita on Edmonton Oilersin historiassa vain kaksi: Wayne Gretzky (20 vuotta ja 40 päivää) sekä Mark Messier (21 vuotta ja 314 päivää).

McDavid on ollut Oilers-hyökkäyksen moottori, joten kolmen maalin tekemiseen tuskin kuluu kauaa. 15 ottelussa hän on tehnyt tehot 10+12. Ainoastaan McDavidin rinnalla säännöllisesti pelaavat Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins ovat onnistuneet ylittämään tällä kaudella kymmenen tehopisteen rajan.

NHL Public Relations

@PR_NHL
DYK? @cmcdavid97 (21 years, 297 days) sits three goals shy of 100 for his career. Only two players in @EdmontonOilers history have scored 100 career goals before celebrating their 22nd birthday: Wayne Gretzky (20 years, 40 days) & Mark Messier (21 years, 314 days). #NHLStats