Vancouver Canucksin suomalaislupaus isoissa vaikeuksissa – heitettiin jälleen farmissa katsomoon

© Kuva: Getty Images

Petrus Palmun ensimmäinen kausi Vancouver Canucksin organisaatiossa on käynnistynyt kivikkoisesta.

21-vuotias suomalaishyökkääjä lähetettiin ennen NHL-kauden alkua farmiin, jossa kaikki asiat eivät ole kuitenkaan sujuneet odotusten mukaisesti. Palmu on nimittäin pelannut Utica Cometsissa vain kolme ottelua, joissa hän ei ole saalistanut ainuttakaan tehopistettä.

Comets on pelannut tällä kaudella jo kahdeksan ottelua, joista Palmu on istunut osan katsomon puolella. Edellisen kerran suomalaislupaus oli pelaavan kokoonpanon ulkopuolella lauantaina, kun Comets kukisti Syracuse Crunchin maalein 5-4.

Vielä viime kaudella Palmu kiekkoili Liigassa TPS:n riveissä, jossa hän viimeisteli 59 otteluun komeat 36 (17+19) tehopistettä.