Nyt se on varmaa! Daniel ja Henrik Sediniä odottaa harvinainen kunnia Vancouverissa

© Kuva: Getty Images

150% talletusbonus vedonlyöntiin!

Vancouver Canucks on varmistanut jäädyttävänsä Daniel ja Henrik Sedinin pelipaidat. Seremonia järjestetään ensi kaudella osana 50. juhlavuotta ensi kaudella. Juhlallisuudet kestävät viikon verran, kertoo Vancouverin omistaja Francesco Aquilini.

Sedinit tekivät NHL-uransa aikana molemmat yli 1000 tehopistettä. Yhteensä kaksoset olivat mukana 2 111 maalin teossa. Molemmat veljekset voittivat lisäksi kertaalleen NHL:n arvokkaimman pelaajan palkinnon.

Juhlavuodeksi seuralla on luvaksi muutakin herkkua.

– Me aiomme tehdä kolmannen pelipaidan 50. vuodellemme. Haluamme odottaa, ajattelemme, että meillä on iso tarina juhlavuonnamme. Julkaisemme kolmannen paitamme osana sitä, Vancouverin operatiivinen johtaja Jeff Stipec paljasti aiemmin Daily Hiven haastattelussa.

 

150% talletusbonus vedonlyöntiin!