Ottawa Senators on ollut läpi kesän ja syksyn NHL:n suurin sylkykuppi. Ja täysin syystä.

Kanadalaisseura on yllättynyt ihmeellisillä ratkaisuillaan muun muassa pelaajakauppojen ja ylipäätään liiketoiminnan pyörittämisen osalta. Unohtamatta tietenkään entistä apulais-GM Randy Leetä ja hänen syytteitään seksuaalisesta häirinnästä.

NHL-kausi on kuitenkin käynnistynyt ja nyt Ottawassa keskitytään vain ja ainoastaan pelaamiseen sekä tietenkin parempaan tulevaisuuteen. Senators on pelannut nyt kaksi ottelua ja napannut niistä kolme sarjapistettä. Viimeisimmät kaksi tulivat viimeöisestä Toronto Maple Leafsia vastaan pelatusta vierasmittelöstä, jonka Ottawa vei nimiinsä maalein 3-5.

Kamppailun selkein ykköstähti oli 21-vuotias huippulupaus, puolustaja Thomas Chabot, joka tykitti peräti kaksi maalia ja antoi yhden syöttöpisteen.

Kesän 2015 varaustilaisuuden 1. kierroksella varattu nuorukainen vastasi myös ottelun näyttävimmästä suorituksesta. Chabot nöyryytti Toronto-puolustaja Igor Ozhiganovia ujuttamalla kiekon hänen jalkovälistään. Tämän jälkeen kanadalainen nosti kylmänviileästi pelivälineen maalivahti Frederik Andersenin ylitse.

Tehoiltansa turvin Chabot jakaa puolustajien pistepörssin kärkitilan yhdessä Pittsburgh Penguinsin Kris Letangin ja Washington Capitalsin John Carlonin kanssa.

Katso Chabotin taidonnäyte tästä:

Sens Prospects

@SensProspects
Thomas Chabot, oh my heavens 🚨 #GoSensGo #HotSamBatcho