Edmonton Oilers aloittaa tänään kautensa poikkeukselliseti Göteborgissa. Vastustajakseen seura saa New Jersey Devilsin.

Jesse Puljujärvi on isketty kolmosketjuun Jujhar Khairan ja Ryan Stromen kaveriksi. Kärkiketjuissa olisi luonnollisesti ollut tarjolla paljon paremmat ketjukaverit. Kolmosketjussa jääaikaa on vähemmän tarjolla, eikä Connor McDavidin kaltaisia supertähtiä tarjoilemassa kiekkoa lapaan.

Ykkösketjun oikeassa laidassa pelaa Ty Rattie. 25-vuotias laituri on pelannut leijonan osan urastaan farmissa. 48 NHL-ottelussa hän on tehnyt tehot 9+10. Hyvin sujunut harjoituskausi on kuitenkin vakuuttanut Oilers-valmennuksen ja Rattie palkittiin paikalla ykkösketjussa.

Kakkosketjun oikealla laidalla viilettää Kailer Yamamoto. Jenkkihyökkääjä on saman vuoden varaus kuin Puljujärvi. Yamamoto on kuitenkin pelannut tähän mennessä lähinnä WHL:ssä. Viime kauden yhdeksässä NHL-ottelussa hän jakoi kolme maalisyöttöä.