Sveitsin pääsarjaa NLA:ta pelaava HC Lugano aloitti kautensa kahdella kirvelevällä tappiolla CHL:ssä. Häviöt otettiin ilmeisesti hyvin raskaasti, koska joukkueen kaksi kärkipelaajaa oli tapellut keskenään torstaina jääharjoituksissa.

Tappelun aloitti suomalais-GM Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin superlupaava maalivahti Elvis Merzlikins, joka oli haastanut Luganon seuralegendan, 35-vuotiaan Raffaele Sannitzin.

18 kautta Luganon riveissä pelannut Sannitz ei lähtenyt perääntymään 24-vuotiaan latvialaisvahdin uhittelusta, vaan hän antoi muutaman kovan iskun nuorukaisen leukaperiin.

Kärhämä hyytyi lopulta, kun tappelijana ja ärsyttäjänä NHL-uraa tehnyt hyökkääjä Maxim Lapierre tuli väliin ja keskeytti välienselvittelyn. Tappelupukarit solmivat lopulta erimielisyytensä halaamalla toisiaan.

Merzlikins on Blue Jacketsin suurimpia tulevaisuuden lupauksia. Hänet varattiin NHL:ään vuoden 2014 varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella (76.).

Sannitz on edustanut lähes koko uransa Luganoa. Sveitsiläishyökkääjä on myös Blue Jacketsin varaus. Hän kuuli nimensä seitsemännellä kierroksella vuonna 2001.

Katso kärhämä ja sovinto alla olevista Twitter-linkeistä: