Buffalo Sabres on rypenyt viime vuosina pohjamudissa, eikä joukkue ole onnistunut kipuamaan NHL:n pudotuspeleihin viimeiseen seitsemään vuoteen.

Päättyneellä kaudella Sabres onnistui nappaamaan ainoastaan 25 voittoa ja sijoittui koko liigan viimeiseksi 62 pisteellään. Kaikkinensa kauteen mahtui yksi positiivinen asia, joka oli NHL-draftin ensimmäinen varausvuoro. Tällä newyorkilaiset nappasivat odotetusti varaustilaisuuden ykköstimantin, puolustaja Rasmus Dahlinin.

Kesään mahtui kuitenkin muitakin hyviä asioita. Vapailta markkinoilta haaviin tarttui maalivahti Carter Hutton ja vaihtokauppojen kautta joukketta vahvistavat ensi kaudella hyökkääjät Jeff Skinner, Conor Sheary, Vladimir Sobotka ja Patrick Berglund. Suurimmaksi tappioksi kirjattakoon Sabresin ilmapiiriin kyllästynyt Ryan O’Reilly.

– Joukkueessamme on nyt paljon sellaisia pelaajia, jotka eivät tunne sitä samaa katkeruutta, jota me muut tunnemme viimeisen kahden vuoden ajalta. Mielestäni tarvitsimme muutosta. Todella huonon kauden jälkeen muutokset ovat aina välttämättömiä, Buffalon tähtihyökkääjä Jack Eichel sanoi NHL:n verkkosivuilla.

– Sheary on kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja, joka on pelannut maailman parhaiden pelaajien vierellä. Skinner takoi kaksi vuotta sitten lähes 40 maalia. Hänestä on paljon apua tietynlaista luovuutta ja taitoa, joka joukkueestamme puuttui.