Winnipeg Jets ja kanadalaishyökkääjä jatkosopimuksen – seuralla edelleen useita diilejä solmimatta!

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets ja Brandon Tanev välttivät välimieskäsittelyn, kun Jets tiedotti sunnuntaina solmineensa kanadalaisen kanssa vuoden mittaisen ja 1,15 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Erinomaisena kahdensuunnan hyökkääjänä tunnettu Tanev pelasi päättyneellä kaudella 61 runkosarjaottelua tehoin 8+10 (18). Pudotuspelejä laiturille kertyi puolestaan 17 kappaletta, joissa syntyi neljä maalia ja kaksi syöttöpistettä.

Tanevin kiinnityksen jälkeen Jetsillä on palkkakatossaan tilaa noin 11,8 miljoonaa (Capfriendly). Joukkueella on kirjoillaan vielä peräti seitsemän rajoitettua vapaata agenttia, joista ensisijaisia ovat Marko DanonJosh Morrisseyn ja Tucker Poolmanin jatkosopimukset.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!