Ryan O’Reilly on ollut läpi kesän yksi NHL:n puhutuin pelaaja – kauppaako Buffalo Sabres tähtihyökkääjän vaiko ei?

Nyt tähän on saatu vastaus, sillä Buffalo ja St. Louis Blues täräyttivät maanantain vastaisena yönä vaihtokaupan, jossa O’Reilly matkaa St. Louisiin. Buffaloon siirtyy puolestaan peräti kolme hyökkääjää: Patrik Berglund, Vladimir Sobotka ja Tage Thompson. Lisäksi Sabres saa Bluesin 1. kierroksen varausvuoron vuoden 2019 draftiin sekä 2. kierroksen vuoron kesälle 2021.

27-vuotias O’Reilly tiedetään yhtenä NHL:n parhaista aloittajista. Päättyneellä kaudella kanadalaissentteri raapi itselleen peräti 59,1 prosenttia aloituksista. Tehopisteitä lähes 100-kiloiselle jässikälle merkittiin 61 (24+37).

St. Louis on ollut varsin aktiivinen sunnuntaina käynnistyneillä pelaajamarkkinoilla. Missourilaisseura on napannut O’Reillyn lisäksi muun muassa hyökkääjät David Perronin, Tyler Bozakin ja maalivahti Chad Johnsonin.

CapFriendly

@CapFriendly
Despite acquiring Ryan O'Reilly and his entire $7.5M cap hit, the #Blues still save $775,000 in cap space this season with the deal seeing as Berglund ($3.85M), Sobotka ($3.5M) and Thompson's ($925K) cap hits are going the other way.

capfriendly.com/trades