Espoolainen Erik Tammenpää on voittanut NHL-konsolipelin maailmanmestaruuden.

18-vuotias suomalaispelaaja osallistui Las Vegasissa järjestettyihin ”änärin” finaaleihin, jossa hän marssi aina mestaruuteen saakka. Finaalissa Tammenpää kukisti yhdysvaltalaisen David ”JrPens91” Roebuckin voitoin 2-0.

– Olen niin onnellinen, kun voitin. Se on vapauttavaa. Tavallaan kuvittelin voittavani, mutta on mahtavaa todella tehdä se, Tammenpää kommentoi NHL.comin sivuilla.

Las Vegasissa järjestetyssä lopputurnauksessa oli mukana kaksi suomalaista, kaksi kanadalaista ja kaksi yhdysvaltalaista pelaajaa. Jokainen pelaaja valitsi seurakseen Pittsburgh Penguinsin, jonka nopeus miellytti pelaajia.

Tammenpää eteni Las Vegasin finaaliin Euroopan karsintojen kautta. Voitosta hän kuittasi tililleen 50 000 dollaria.

Erik "Eki" Tammenpää

@EkiOriginal
TORILLE!!!🏆