Oho! NHL-sopimuksen tehnyt huippulupaus saattaa pelata ensi kaudella Liigassa

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen nosti tiistaina mielenkiintoisen uutisen esille, kun fanit pääsivät esittämään hänelle erilaisia kysymyksiä.

Yksi ensi kauden joukkueen rakentamiseen liittyvä kysymys nousi haastattelusta parhaiten esille, kun Pennaselta kysyttiin ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgrenin tilanteesta. Nuori puolustaja, joka kiekkoili kuluneella kaudella HPK:ssa, teki aiemmin NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, mutta Pohjois-Amerikassa pelaaminen ei ole vielä kuitenkaan varmaa.

– Alustavasti hän (Lindgren) lähtee NHL-leirille, mutta käsittääkseni hän on laittanut sopimukseensa, että jos NHL-paikkaa ei tule, hän tulee takaisin. Hänen oma tahtotilansa on  pelata HPK:ssa ja se on hyvä juttu, Pennanen paljasti HPK:n verkkosivuilla.

21-vuotias Lindgren esiintyi kuluneella kaudella HPK:n takalinjoilla 43 ottelussa, joissa hän viimeisteli tehopisteet 2+6. Liiga-kauden jälkeen hän suuntasi vielä Pohjois-Amerikkaan, jossa hän ehti pelaamaan neljä ottelua AHL-seura Toronto Marliesissa.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia