Boston Bruinsin GM Don Sweeney kertoi seuran Twitter-tilillä, ettei Bruins aio tehdä jatkosopimuksia puolustaja Paul Postman sekä hyökkääjien Kenny Agostinon ja Brian Giontan kanssa. Myös Austin Czarnikin jatko Bostonissa on epävarmaa.

29-vuotias Postma pelasi menneellä kaudella Bruinsin riveissä ainoastaan 14 ottelua, joissa miehen tilille kertyi ainoastaan yksi syöttöpiste.

Agostino pelasi käytännössä koko kauden farmijoukkue Providence Bruinsissa. 26-vuotias laituri paukutti pelaamassaan 64:ssä ottelussa 16 maalia ja yhteensä 53 tehopistettä.

Gionta solmi Bostonin kanssa sopimuksen vain hetki ennen siirtorajan umpeutumista. 39-vuotiaan yhdysvaltalaisen vyölle kertyi 20 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 2+5=7. Voikin olla, että kerran Stanley Cupin voittaneen konkarin NHL-ura on tätä myöten paketissa.

Czarnik sen sijaan saattaa hamuta pelipaikkaa jostain muusta NHL-seurasta. Hänestä tulee heinäkuussa rajoittamaton vapaa agentti ja hyökkääjä voi sitä myöten allekirjoittaa sopimuksen minkä tahansa joukkueen kanssa.

– Luulen, että Austin on kiinnostunut katsomaan muitakin vaihtoehtoja. Hänelle emme ole sulkeneet ovea, emmekä usko että hänkään on, Sweeney sanoi.

25-vuotias oikealta ampuva hyökkääjä pelasi loistavan kauden Providencessä ja sijoittui AHL:n pistepörssin kolmanneksi tehoin 25+44=69. Bostonissa Czernik tahkosi 10 ottelua, joissa syntyi neljä syöttöpistettä.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
Sweeney on Paul Postma, Kenny Agostino, Brian Gionta and Austin Czarnik:

“Postma, Agostino, Gionta will not be offered contracts...I think Austin [Czarnik] is intrigued by what may exist elsewhere. We certainly haven’t closed the door. We don’t think he has as well.”