Buffalo Sabresin päävalmentaja Phil Housley ei ollu pysyä housuissaan, kun tulevan NHL-varaustilaisuuden ykköshuuto varmistui.

Sabres pääsee sitä myöten varaamaan ruotsalaisen megalupaus Rasmus Dahlinin riveihinsä.

– Kun arvonnassa oli jäljellä enää kaksi joukkuetta ja he nostivat joukkueemme logon ilmaan, hypin ylös alas ja heittelin ylävitosia perheemme olohuoneessa. Ajattelin, että tämän on vihdoin ja viimein suuri läpimurto organisaatiossamme. Mikä huikea tilaisuus saada Dahlin joukkueeseemme. Se todellakin tuo meille toivoa, Housley sanoi The Buffalo Newsin haastattelussa.

Muun muassa Nicklas Lidstromiin ja Victor Hedmaniin rinnastetun ruotsalaisnuorukaisen odotetaan nousevan NHL:ään jo ensi kaudella.
Housley on toistaiseksi tutustunut Dahlinin esityksiin lähinnä Youtuben välityksellä.
– Tiedän, että nämä ovat vain huippukohtia ja että hän on nuori pelaaja ja tarvii lisää kypsyyttä, mutta hänen itsevarmuutensa ja peliälynsä on jotain todella huikeaa. Olen katsonut Youtubea, ja voi pojat hän on uskomaton. Hän on täydellinen pakkaus tämän päivän NHL:ssä, entinen puolustajalegenda hehkutti.
Housley jos joku tietää mistä puhuu. Yhdysvaltalainen on NHL-historian neljänneksi tehokkain puolustaja. Vyölle kertyi lähes 1500 runkosarjaottelua, joissa syntyi 338 maalia ja yhteensä 1232 tehopistettä.