Washington Capitalsin jenkkihyökkääjä T.J. Oshie tunnetaan räjähtävästä nopeudestaan ja pehmeistä käsistään, mutta osaa hän tarpeen tullen myös jakaa veret seisauttavia taklauksia.

Tästä saatiin jälleen näyte viime yönä, kun Oshie pamautti hurjan, mutta puhtaan niitin heti toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Kohteeksi joutui Tampa Bay Lightningin kanadalaishyökkääjä Cedric Paquette, joka joutui hetken kasaamaan itseään saatuaan tuta Oshien jäätävän taklauksen.

Capitals onnistui noin neljä minuuttia myöhemmin tasoittamaan ottelun lukemiin 2-2, mutta Lightning karkasi jälleen päätöserässä Alex Killornin osumalla maalin edelle.

Tampa voitti ottelun lopulta maalein 2-4 ja tasoitti konferenssifinaalisarjan numeroihin 2-2.