NHL-konkari Niklas Bäckströmin ura on kenties päättymässä tähän perjantai-iltaan. Bäckströmin nykyinen seura, HIFK kohtaa illalla TPS:n pronssiottelussa. Bäckström on merkitty HIFK:n kakkosmaalivahdiksi.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tämä antaa vihiä siitä, että konkarin ura on päättymässä. Bäckström ei ole pelannut joulukuun 29. päivän jälkeen ja hän on harjoitellut kahdestaan HIFK:n maalivahtivalmentaja Jan Lundellin kanssa. Jos pronssien kohtalo on ratkennut päätöserässä, antaa HIFK todennäköisesti Bäckströmille mahdollisuuden lopettaa uransa kasvattajaseuransa paidassa. Siitä konkari on haaveillut ihan julkisestikin.

Bäckström pelasi NHL:ssä Minnesota Wildin ja Calgary Flamesin riveissä yli 400 NHL:n runkosarjaottelua. Hän edusti Suomea myös lukuisissa arvokisoissa. Edelliset kaksi kautta hän on edustanut HIFK:ta.